Divčibare frizer

Poznato planinsko odmaralište Divčibare na Maljenu jedna je od omiljenih destinacija mnogih naših turista, a interesovanje za ovo lepo mesto u valjevskom kraju poslednjih godina je u porastu.

Divčibare svojim posetiocima garantuju pravi odmor.

Planinski centar Divčibare nalazi se u srcu planine Maljen, u neposrednom okruženju divne, raskošne i netaknute prirode.

Ambijent samog mesta je dosta mirniji nego što je to slučaj na nekim drugim planinama, te su Divčibare idealne za putnike svih dobi.

Na Divčibarama postoje dobro opremljeni apartmani, kao i nekoliko hotela. Kada je reč o sadržajima, ovaj planinski centar ima dve odlične ski staze i nekoliko propisno uređenih pešačkih trasa.

Tu su i Avantura park, zip-line, vožnja terencima, a odnedavno postoji i Bike park.

U samom mestu nalazi se nekoliko vrhunskih restorana, sa bogatom ponudom pretežno domaće kuhinje, kao i jedan broj lokala brze hrane.

Osim ukusnih i svežih obroka, posetioci posebno hvale ljubazne domaćine.

Kada je reč o ostalim važnim objektima, na Divčibarama postoji dobro snabdevena prodavnica, a tu je i pijaca na kojoj možete da kupite sveže namirnice i lokalne proizvode.

Na Divčibarama postoji i ambulanta, kao i ostali neophodni objekti.

Za putnike koji pored boravka na svežem vazduhu, obilaska prirodnih lepota, aktivnosti iz turističke ponude mesta i uživanja u dobroj hrani, žele sebi da priušte naročit odmor, koji bi uključivao i spa opuštanje i uslugu frizera, tu je luksuzni Royal Mounatin Divčibare hotel.

Ovaj hotel raspolaže brojnim sadržajima, poput bazena, đakuzija, finske saune,  fitnes centra, parnog kupatila, teretane, igraonice i dr.

Takođe, nudi i različite usluge, među kojima su masaža i frizerski salon.

Ukoliko ste u potrazi za frizerom u ovom mestu, a niste gost Royal Mountain hotela i zainteresovani ste za ovu uslugu van hotelske ponude, postoji i druga mogućnost, kako se može zaključiti prema pretrazi na društvenim mrežama.

Na Divčibarama radi muško-ženski frizer koji dolazi na vašu adresu, a čiji profil možete potražiti na Instagramu, te kontaktirati ga i raspitati se za više detalja.

Korisni tekstovi