Divčibare žičara

Žičara na Dičvibarama se nalazi na novoj i trenutno najvećoj ski stazi koja se zove Crni vrh.

Ova ski staza ima žičaru gde seda 2 osobe a kapaciteta je 1.200 skijaša po satu.

Izlazna stanica ove žičare je na nadmorskoj visini od čak 1091 metar. Radno vreme žičare je od 9 do 16 časova, ali svakako preporučujemo da kontaktirate Divčibare Ski Resort pa da potvrdite da li su informacije aktuelne.

Ova ski staza je osrednje težine, spada u grupu ski staza u crvenoj kategoriji i pogodna je za one iskusnije skijaše.

Ono što se leti nudi kao još jedna opcija je panoramska vožnja žičarom. Takva vožnja traje oko 15 minuta a pogled sa vrha je nezaboravan.

Panoramska vožnja žičarom može biti i sjajna priprema za one koji žele da nauče da skijaju, jer se u letnjem periodu mogu upoznati sa žičarom, kako polaznom, tako i izlaznom stanicom, ulaskom i izlaskom sa žičare, i sa samim izgledom ski staze, da bi u sezoni imali mnogo bolju sliku o onome šta ih tačno čeka i da se na vreme pripreme za skijanje na ovoj stazi Crni vrh.

Oko panoramske vožnje žičarom možete se više informisati ovde. Takođe, ponavljamo da je preporuka da se pre bilo kakvih planova za vožnju žičarom konsultujete sa nadležnim Ski Resort-om.

To je što se tiče žičare, a ukoliko vam je potreban proveren apartmanski smeštaj na Divčibarama, tu vam mi lično možemo pomoći. Pogledajte ponudu apartmana na Divčibarama OVDE.

Korisni tekstovi