Bazen Divčibare i smeštaj sa bazenom

Na Divčibarama ima nekoliko bazena, najčešće zatvorenog tipa i najčešće je to u okviru nekog hotela.

Trenutno jedini bazen koji mogu koristiti i turisti koji nisu gosti hotela je bazen Hotela Crni Vrh. Snimak tog bazena možete videti ispod:

Negde postoje informacije da se može koristiti i bazen hotela Divčibare, ali to deluje da više nije slučaj. Ukoliko ipak želite pokušati tamo, savet je svakako da ih pozovete pre odlaska i da se raspitate kakva je trenutna politika po pitanju ulaska gostiju koji nisu gosti hotela Divčibare ili hotel Maljen.

Pored 2 spomenuta bazena, postoji i zatvoreni bazen hotela Royal Mountain, koji je takođe rezervisan samo za goste hotela.

Što se tiče otvorenih bazena, postoji bazen u vili Bob Petošević koji je ujedno i jedan od prvih bazena otvorenih na Divčibarama.

Ono što je vrlo zanimljivo, postoji i jedan veliki otvoreni bazen koji je izbetoniran ali nikad nije zaista proradio, a nalazi se malo dalje od upravo pomenute vile Bob Petošević.

S obzirom da trenutno turisti koji nisu gosti hotela već na primer odsedaju u lux apartmanima na Divčibarama, mogu koristiti samo bazen Hotela Crni Vrh, onda ćemo se više pozabaviti tom opcijom.

Ono što trenutno važi kao informacija je da turisti koji žele koristiti njihov bazen, to mogu učiniti u periodima kada nije velika gužva i uz prethodnu rezervaciju na broj telefona: 014 31 55 511.

Cena karte koju smo poslednji put videli u trenutku pisanja ovog teksta je 2.000din za 2 sata korišćenja bazena. Popust od 50% se primenjuje na decu uzrasta od 2 do 12 godina.

Temperatura vode u bazenu je oko 29 stepeni. Svakako je preporuka da se za sve aktuelne i tačne informacije u datom trenutku raspitate u samom hotelu Crni Vrh ili pozivanjem njihove recepcije.

U hotelu Crni Vrh, koji se ujedno nalazi baš u blizini naša 3 apartmana, pored bazena postoji i đakuzi, saune, razni tretmani lica i tela, pa kada ste već tu, možete isprobati i ostali hotelski sadržaj.

Korisni tekstovi