Divčibare masaža

Dugo pešačenje po divčibarskim stazama, šumama i livadama, uspon na visove i vidikovce, skijanje ili druge aktivnosti u prirodi, zavisno od doba godine, osnažuju i jačaju duh i telo, ali mogu biti i veoma iscrpljujući.

Posle napornijih fizičkih aktivnosti na svežem vazduhu prelepog divčibarskog ambijenta, ono što će vam sigurno prijati jeste dobra, opuštajuća masaža.

Na Divčibarama postoje wellness i spa centri, uglavnom u okviru hotela i luksuznijih apartmanskih kompleksa.

U okviru apartmana i spa kompleksa Divčibarski vajati postoji odličan centar za negu i opuštanj, Mini Spa & Welness.

Ovaj centar garantuje svojim gostima oporavak i uživanje, regeneraciju tela i duha, čineći ih snažinijim i odmornim, spremnim za nove akcije.

U okviru ovog centra na raspolaganju su vam usluge više vrsta masaža, kao i sauna i đakuzi. U Mini Spa & Welness mogu doći i posetioci Divčibara koji ne odsedaju u ovim apartmanima.

Kada je reč o masažama, Mini Spa & Wellness nudi veliki izbor masaža različite namene: relax masaža, masaža vulkanskim kamenjem, aromaterapijska masaža svećama, relax masaža sa maslinovim uljem i himalajskom solju, terapeutska masaža, masaža nogu, masaža stopala itd.

Cene se kreću u intervalu od 1650 do 3650 dinara u zavisnosti od vrste i trajanja masaže, prema poslednjim podacima.

U hotelu Crni vrh takođe postoji Wellness & Spa zona, u kojoj su gostima na raspolaganju zatvoreni bazen, finska sauna, đakuzi, parno kupatilo, teretana, kao i masaže.

Za goste hotela, korišćenje ove zone uračunato je u polupansionski paket.

Sve usluge Wellness & Spa zone su uključeni u paket, osim masaža, koje se naplaćuju zasebno.

Usluga je dostupna i posetiocima koji nisu gosti hotela Crni vrh. Termine je neophodno unapred zakazati.

Luksuzni Royal Mountain hotel takođe obuhvata i svoj wellness i spa centar, u okviru kojeg je gostima na raspolaganju i usluga masaže.

U ponudi su relax masaža, sportska masaža, parcijalna masaža, masaža stopala, masaža glave, masaža vulkanskim kamenjem i toplim uljima.

Cene masaža u hotelu Royal Mountain kreću se između 4500 i 6200 dinara, u zavisnosti od vrste masaže i njenog trajanja.

Disclaimer: Ovo su bile aktuelne cene u trenutku pisanja teksta, tako da se može desiti da se u vreme čitanja nešto promenilo, tako da je najbolje za najtačnije informacije da se informišete direktno u spa centru.

Korisni tekstovi