Divčibare pumpa (benzinska stanica)

Divčibare na Maljenu omiljena su destinacija mnogim našim sugrađanima, a popularnost ovog planinskog mesta poslednjih godina je u porastu.

Divčibare odlikuju izuzetno blagotvorna klima, spokoj planinskog ambijenta i lokalna gostoljubivost.

Jedna od velikih prednosti Divčibara kao planinske destinacije jesto to što je ovaj centar lako pristupačan svim putnicima.

Divčibare se nalaze na 980 m nadmorske visine, u centru Maljena, a putevi su uređeni i jednostavni za praćenje.

Ukoliko putujete u sopstvenoj organizaciji, treba da znate da su Divčibare od glavnog grada udaljene nešto više od 100 km, a od najbližeg većeg grada u regiji, Valjeva, nalaze se na nešto manje od 40 km.

Putnike koji putuju sopstvenim prevozom svakako će zanimati da li na Divčibarama postoji benzinska pumpa, naročito ukoliko tokom svog boravka nameravaju da obiđu i mesta u okolini.

Na Divčibarama postoji benzinska stanica koja se nalazi na državnom putu 175, u blizini vatrogasne stanice i restorana Četvorka.

Prema nekim od najnovijih gugl ocena za ovu benzinsku pumpu, ona je u funkciji i dobro je ocenjena. Ranijih godina je bilo više žalbi na rad divčibarske pumpe, dok je moderna benzinska stanica otvorena 2018. godine.

Sada benzinska pumpa na Divčibarama radi svakoga dana 24/7 pošto je podešena da možete sami izvršiti plaćanje i sami natočiti gorivo za uplaćeni iznos.

Ispod možete videti sliku sa tačnim uputstvom kako se koristi samouslužna benzinska pumpa na Divčibarama:

Korisni tekstovi