Brza hrana Jare Divčibare

Dobra hrana je sastavni deo svakog dobrog odmora, a jedan od najpopularnijih tipova lokala za koje se turisti širom sveta odlučuju kako bi isprobali lokalne ukuse i uživali u okrepljujućem obroku jesu restorani brze hrane.

Srbija je dobro poznata po izuzetno ukusnoj, bogatoj i izdašnoj tradicionalnoj trpezi. Svaki kraj naše zemlje svojim gostima, stranim ili domaćim turistima, ali i lokalcima, ima da ponudi veliki izbor kvalitetne domaće kuhinje.

Kraj u kome se nalazi popularno planinsko odmaralište Divčibare na Maljenu poznat je po izvanrednoj hrani. Divčibarski restorani se većinski snabdevaju kod lokalnih proizvođača, što njihovim jelima garantuje izuzetan kvalitet i fenomenalan ukus.

Pored klasičnih restorana, na Divčibarama postoje i restorani brze hrane, koji nude široku ponudu odlične domaće hrane. Možemo slobodno reći da je srpski street food nešto što sve putnike u našim krajevima naročito raduje.

Ukoliko odsedate na Divčibarama, toplo preporučujemo restoran brze hrane Jare. Ovaj lokal se nalazi na samo pedesetak metara od centra, na potezu između divčibarskih hotela Royal Mountain i Pepa, kod Pančevačkog dečjeg odmarališta.

Meni je raznovrstan, obroci sveže pripreljeni, topli i izvrsnog ukusa. Jela se spremaju isključivo od odabranih, svežih i kvalitetnih domaćih namirnica. Obroci se spremaju u varijanti za poneti, a u njima možete uživati i u mini restoranu samog lokala.

Neki od specijaliteta koji se spremaju u brzoj hrani Jare su čuvena komplet lepinja (standardna ili sa domaćom pršutom), domaći uštipci sa kajmakom, roštiljsko meso u somunu ili lepinji (pljeskavica, dimljeni batak, pileći file, ćevapi i dr).

Pored odličnih slanih obroka, tu su i poslastice – palačinke (palačinke sa nutelom ili marmeladom, palačinke krem-plazma). Palačinke možete da poručite i u slanoj varijanti.

Treba reći da je brza hrana Jare dobro ocenjena na guglu, sa dosta visokom ocenom 4.5. Brojni zadovoljni posetioci podelili su svoje utiske.

Prema njihovom iskustvu, hrana u lokalu Jare je sveža, bogata i ukusna, a cene su veoma pristupačne.

Mnogi su roštilj u lokalu brzoj hrani Jare ocenili kao vrhunski, a pored odlične hrane, posebne pohvale su upućene prijateljski nastrojenom ljubaznom osoblju lokala.

Korisni tekstovi